Jan-Erik Larsen med nytt firma. Nå blir også datteren Sissel med på laget

Sissel Kruse Larsen fra TV 2 til farens nye rådgivningsselskap.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere avisredaktør, politiker og PR-rådgiver Jan-Erik Larsen etablerte tidligere i år selskapet Kruse Larsen AS, etter å ha sluttet i First House.  

Nå utvider selskapet, og får i løpet av høsten to nye ansatte. En av disse er Larsens datter:

- I november begynner Sissel Kruse Larsen i selskapet. Hun kommer fra jobben som utgavesjef i TV2.no, tidligere har hun arbeidet som leder for nyhetsavdelingen i Nettavisen og journalist i VG, heter det i en melding fra Kruse Larsen AS.

- Sissel har en dyp forståelse for dynamikken i en medieverden som har endret seg radikalt på får år – og som fortsatt er i dramatisk endring. Hun har vært en del av arbeidet som har ført til at TV 2 nå er Norges største mediehus på Facebook. Det er meget verdifull kompetanse, sier Jan-Erik Larsen. 

- I tillegg har hun et meget god politisk hode og inngående kjennskap til hvordan kompliserte prosesser foregår i samfunnet vårt. At hun er datteren min har ikke vært noen drivende faktor i denne prosessen. Tvert imot. Hadde hun ikke vært det, så hadde jeg rekruttert henne for lenge siden, sier han.

Sosiale medier

Sissel skal ha sosiale medier som spesialfelt i Kruse Larsen:

- Jeg ser frem til å jobbe med noen av de mest interessante selskapene og organisasjonene i Norge, og med et av de mest spennende feltene innen kommunikasjonsfaget. Kruse Larsen har gode verdier, en interessant kundeliste og enda viktigere: En helt åpen kundeliste, sier hun.

Selskapet driver med rådgiving innen strategi, ledelse og kommunikasjon – med 100 prosent åpne kundelister.

De har kontorer både i Oslo og Kristiansund, og sier at målet er å være gode, og ikke veldig store.

Enda en nordmøring på plass

Jan-Erik Larsen har også hentet en annen nordmøring til det nye selskapet:

Nathalie Roksvåg Stølen (26) begynte som rådgiver i Kruse Larsen AS i august.

- Som Larsen er også hun opprinnelig fra Kristiansund. Stølen har en bred og variert bakgrunn fra flere medier, og er utdannet innen medier- og kommunikasjon, skriver selskapet.

Hun kom til Kruse Larsen fra Oslo brann- og redningsetat, der hun ledet arbeidet med ulike arrangement, kampanjer, kommunikasjon og sosiale medier.

- Vi er stolte og glade for at Nathalie jobber for oss. Hun tilfører Kruse Larsen AS spennende kompetanse, faglig driv og personlighet, sier Larsen.

Powered by Labrador CMS