Jan-Erik Larsen (t.h.) henter Åsmund Prytz til det stadig voksende PR-byrået.
Jan-Erik Larsen (t.h.) henter Åsmund Prytz til det stadig voksende PR-byrået.

Venstre-rådgiver til PR-bransjen: Åsmund Prytz blir seniorrådgiver i Kruse Larsen

- Jeg gleder meg til å starte i landets mest unike rådgivningsselskap, sier han.

Publisert

Politisk rådgiver for Venstre på Stortinget, Åsmund Prytz, begynner i et engasjement som seniorrådgiver i kommunikasjonsbyrået Kruse Larsen AS.

Det skriver selskapet i en melding onsdag. 

- Prytz er en rådgiver med både bred og dyp kompetanse fra flere ulike fagfelt. Blant dem landbruk, næring og marine næringer og kultur. Vi er veldig glade for at Prytz kommer til oss i en prosjektstilling, sier daglig leder og partner Jan-Erik Larsen. 

- Prytz har i Venstres stortingsgruppe vært rådgiver for Næringskomiteen og Kulturkomiteen. Fra tidligere har Prytz variert arbeidserfaring fra Landbruks- og matdepartementet, FN, EU-kommisjonen, Kulturrådet, Høyskolen i Nord-Trøndelag og Rock City Namsos AS. I tillegg har han vært aktiv som musiker og kulturaktør siden 1990-tallet, heter det om byråets nye medarbeider. 

- Prytz tilfører først og fremst selskapet enda større innsikt i norsk politikk og samfunnsliv. Samtidig liker vi at rådgiverne våre har variert bakgrunn og engasjement. Vi leter alltid etter personer som kan tilføre Kruse Larsen nye kvaliteter, sier Larsen.

- Jeg gleder meg til å starte i landets mest unike rådgivningsselskap, med sterke navn og stor kompetanse på det jeg er mest engasjert i: nærings- og samfunnsutvikling, sier Åsmund Prytz selv i meldingen.  

Kruse Larsen AS har kontorer i Kristiansund, Levanger og Oslo og vil etter nyansettelsene ha til sammen 12 faste ansatte og tilknyttede medarbeidere, opplyser selskapet.

Powered by Labrador CMS