Inger Mette Nilstad er ansatt i Kruse Larsen. Her med daglig leder Jan-Erik Larsen.
Inger Mette Nilstad er ansatt i Kruse Larsen. Her med daglig leder Jan-Erik Larsen.

Mette Nilstad er ny seniorrådgiver i Kruse Larsen

– Etter mange år i ulike offentlige posisjoner innfor helsefeltet, er jeg nå klar for nye utfordringer, sier hun.

Publisert

Mette Nilstad er ansatt som seniorrådgiver i Kruse Larsen, opplyser byrået i en pressemelding.

Nilstad kommer fra jobben som senior strategirådgiver i Helse Midt-Norge, og ansettelsen er et ledd i byråets økte satsing på helse- og legemiddelmarkedet.

– Etter mange år i ulike offentlige posisjoner innfor helsefeltet, er jeg nå klar for nye utfordringer. Jeg opplever at mange synes det er vanskelig å finne fram i  helsetjenestens beslutningssystemer. Det har jeg forståelse for. Derfor skal det bli spennende å jobbe med kunder som nettopp trenger råd og veiledning når de skal nærme seg dette beslutningssystemet, sier Nilstad. 

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i medie- og kommunikasjonsbransjen? Send oss en mail på [email protected] 

Hun fortsetter:

– Det skjer veldig mye innenfor legemiddelområdet og teknologiområdet og for å sikre pasientene en rask tilgang til effektive og trygge metoder er det vesentlig med en god dialog mellom private og offentlige aktører.  Her kan vi hjelpe til, sier den nye seniorrådgiveren. 

Nilstad er utdannet sosialøkonom (cand. oecon.) fra Universitetet i Oslo.Tidligere har hun jobbet mange år i Helse- og omsorgsdepartementet. 

Daglig leder Jan-Erik Larsen er svært fornøyd med den nye ansettelsen.

-  Nilstad har en veldig spennende bakgrunn ved at hun har mange års erfaring fra sentralforvaltningen, kjenner relasjonene mellom aktørene i forvaltningen og har solid kunnskap om samspillet mellom fag og politikk i beslutningsprosessene, avslutter Larsen. 

Nilstad begynner i Kruse Larsen 1. oktober. 

Powered by Labrador CMS