Runar Kjellstad Nygård begynner hos Kruse Larsen fra januar.
Runar Kjellstad Nygård begynner hos Kruse Larsen fra januar.

Arbeiderpartiets Runar Kjellstad Nygård forlater politikken - går til Kruse Larsen

– Det var ikke et enkelt valg å slutte hos Arbeiderpartiet, men nå kjente jeg at tiden var inne for nye utfordringer, sier Nygård.

Publisert

Runar Kjellstad Nygård blir ny rådgiver i Kruse Larsen, melder kommunikasjonsbyrået i en pressemelding.

Nygård forlater dermed jobben som politisk rådgiver for Oslo-byråd Raymond Johansen (Ap), og var tidligere byrådssekretær for Johansen.

–  Jeg har vært privilegert som har fått jobbe med Norges mest spennende politiske prosjekt og det var ikke et enkelt valg å slutte hos Arbeiderpartiet, men nå kjente jeg at tiden var inne for nye utfordringer, sier Nygård i pressemeldingen.

– Jeg ønsker å bygge bro mellom næringslivet og politikken. Det er essensielt dersom vi skal lykkes med å løse utfordringene samfunnet står overfor, sier han.

Nygård begynner i sin nye jobb i januar, men er blitt  ilagt åtte måneders saksforbud for saker knyttet til byrådet i Oslo, opplyser Kruse Larsen. 

Daglig leder og partner i Kruse Larsen, Jan-Erik Larsen, skryter av sin nye signering.

– Runar er et stort politisk talent. Han kjenner Arbeiderpartiet, har dyp innsikt i Oslo-politikken, og han er en erfaren og drivende dyktig rådgiver. Dette blir en kjemperessurs for kundene våre, sier Larsen i pressemeldingen.

– Dette er en rådgiver som har erfaring fra hele landet, og med næringsliv, organisasjoner og politikk. Han kjenner systemene og prosessene. Vi er dessuten glade for å få flere nordlendinger på huset, fortsetter Larsen.

Runar Kjellstad Nygård og Jan-Erik Larsen.
Runar Kjellstad Nygård og Jan-Erik Larsen.
Powered by Labrador CMS