Ingvild Fylling, nyhetsjournalist i Medier24.
Ingvild Fylling, nyhetsjournalist i Medier24.

Ingvild Fylling (22) fast ansatt som nyhets­journalist i Medier24

(PRESSEMELDING): – Jeg er utrolig stolt, sier Fylling.

Publisert

Ingvild Fylling går inn i rollen som nyhetsjournalist i Medier24 på fast basis fra midten av august.

– Jeg er utrolig stolt over å ha fått denne muligheten. Hver gang jeg går ut døren etter å ha vært på jobb i Medier24, føler jeg meg alltid litt klokere enn da jeg gikk inn. Dette blir veldig bra, forteller hun.

22-åringen er utdannet innen PR- og samfunnspåvirkning og digital innholdsproduksjon ved Høyskolen Kristiania. Av arbeidserfaring har hun jobbet med innholdsproduksjon og analyse hos Høyskolen Kristiania og Whispr Group.

I sommer har hun jobbet som nyhetsjournalist i Medier24 - og har imponert stort, forteller ansvarlig redaktør og daglig leder Erik Waatland.

– Ingvild er et stort talent i mediebransjen med sin klokskap, effektivitet og sin arbeidskapasitet - og har imponert oss med sitt nyhetsarbeid gjennom en rekke gode artikler. Jeg gleder meg til å jobbe tett på utviklingen hennes de neste årene. Vi sier at vi skal være landets beste nyhetsskole og da må vi også ha de største talentene. Ingvild er et slikt talent, forteller Waatland.

Redaktøren legger også til at han er glad for at Even Hye T. Barka vil være tilknyttet redaksjonen mens han fortsetter sine studier.

Powered by Labrador CMS