Thoralf Granerø er ansatt som ny markeds- og kampanjesjef i Høyre

– Jeg gleder meg voldsomt til å jobbe sammen med dyktige og engasjerte kolleger, sier Thoralf Granerød i en pressemelding.

Publisert

Thoralf Granerø er ansatt som ny markeds- og kampanjesjef i Høyre, skriver partiet i en pressemelding.

Han forlater selskapet IMG NORD AS, et selskap som jobber med forskingsbasert organisasjonsutvikling, ifølge meldingen. Granerø gleder seg nå til å begynne i den nye stillingen i Høyre. 

–For meg skjer politisk og partipolitisk utvikling i krysningspunktet mellom de politiske sakene, organisasjonsutvikling og mennesker. For å lykkes over tid må dette arbeidet preges av positivt engasjement og tillit mennesker imellom, noe Høyre har forstått. Jeg gleder meg voldsomt til å jobbe sammen med dyktige og engasjerte kolleger, både rundt i landet og i Høyres Hovedorganisasjon, sier Thoralf Granerød i meldingen. 

Samtidig skal han også fortsette som underviser og foreleser på Høgskolen Kristiania.  

Generalsekretær i Høyre, John Ragnar Aarset er svært fornøyd med å få Granerød med på laget. 

– Thoralf har alt vi kan ønske oss. Han har et ungdommelig pågangsmot og engasjement. Han er nysgjerrig og sulten, slik jeg kan se for meg at han også var den gangen han var ungdomssekretær i Nordland UH på begynnelsen av 80-tallet. Samtidig har han tung kompetanse og erfaring, etter over 30 år i kommersielt næringsliv. Han har vært konserndirektør for marked og kommunikasjon i Sparebank1 Gruppen, og han har hatt ledende roller i reklame- og kommunikasjonsselskap, sier generalsekretær John-Ragnar Aarset i Høyre i pressemeldingen.  

Powered by Labrador CMS