Maren Aasan
Maren Aasan

Høyres Maren Aasan (23) ansatt i Kruse Larsen

23-åringen må først gjennom karantene etter å ha sittet i regjering.

Publisert

Maren Aasan (23) har vært politisk rådgiver i to departement, og i Høyres stortingsgruppe. Nå går hun til jobb som rådgiver i Kruse Larsen, opplyser selskapet i en melding.

 - Vi gleder oss til å få Maren som kollega. Hun har allerede rukket å få lokal, regional og nasjonal politisk erfaring. Hun kan strategi og forstår i tillegg både sosiale og tradisjonelle medier svært godt, sier daglig leder Jan-Erik Larsen.

Aasan kommer fra jobben som politisk rådgiver i Barne- og likestillingsdepartementet. Før det hadde hun samme rolle i Kulturdepartementet. Hun har ellers jobbet to år med kommunikasjon i Høyres stortingssekretariat og vært leder i Nord-Trøndelag Unge Høyre.

Hun skal kombinere jobben i Kruse Larsen med å fullføre juss-studier ved Universitet i Oslo.

- Tiden i regjeringen har vært utrolig lærerik og spennende. Jeg er veldig glad for at jeg nå skal få jobbe videre med, og lære mer om, strategisk kommunikasjon og politikk sammen med de dyktige folkene i Kruse Larsen, sier Aasan i meldinga.

Kruse Larsen er spesialisert innen strategisk kommunikasjon, politikk, myndighetskontakt og mediehåndtering. Selskapet ble startet i 2015 og hadde i 2017 vokst til en omsetning på 27,1 millioner kroner.

 

Powered by Labrador CMS