Henrik Wiedswang Horjen (32) ny kommunikasjonssjef i Sjømat Norge og Kristin Langeland (36) blir ny kommunikasjonsdirektør.
Henrik Wiedswang Horjen (32) ny kommunikasjonssjef i Sjømat Norge og Kristin Langeland (36) blir ny kommunikasjonsdirektør.

Sjømat Norge styrker kommunikasjons­staben med Kristin Langeland og Henrik Wiedswang Horjen

Kristin Langeland (36) blir ny kommunikasjonsdirektør og Henrik Wiedswang Horjen (32) ny kommunikasjonssjef i Sjømat Norge

Publisert

Begge får kontorsted i Oslo, og vil sammen med Øyvind Haram bidra til at Sjømat Norge får en styrket kommunikasjonsstab, skriver Sjømat Norge i en pressemelding.

-Vi er svært fornøyd med de to nyansettelsene. Dette er dyktige og erfarne kommunikasjonsfolk som vil bidra til å løfte vår organisasjon ytterligere, sier adm. dir. i Sjømat Norge Geir Ove Ystmark i meldinga.

Organisasjonen har siden nyttår jaktet på en erstatter etter Are Kvistad, som nylig har sluttet i Sjømat Norge.

Kristin Langeland kommer fra stillingen som kommunikasjons- og myndighetskontakt hos Wiersholm og har før den tid blant annet jobbet hos NHO Service, Burson-Marsteller, DNB og Civita.

-Fiskeri- og havbruk er i mine øyne landets mest spennende næring. Jeg gleder meg til å jobbe for å sikre gode og konkurransedyktige rammevilkår for medlemsbedriftene, samt vise frem sjømatnæringens mange viktige bidrag til verdiskapningen i Norge, sier Langeland.

I tillegg til Langeland har Sjømat Norge valgt å styrke kommunikasjonsarbeidet med å etablere en ny stilling, skriver de.

Henrik Wiedswang Horjen (32) blir ny kommunikasjonssjef. Han kommer fra kommunikasjonsbyrået Geelmuydeen Kiese (GK) og har tidligere jobbet i Aftenposten,VG, Budstikka og Norsk Fiskeoppdrett/Kyst.no.

- Jeg har hatt enormt lærerike år i GK, men da jeg fikk muligheten til å jobbe med en av Norges viktigste fremtidsnæringer var det helt umulig å si nei. 

Både Langeland og Horjen tiltrer 1. juli 2019 og skal ha kontorsted i Oslo. 

Inntil Langeland er på plass i stillingen vil Øyvind Haram være konstituert som kommunikasjonsdirektør.

Powered by Labrador CMS