Henning Bang (fra venstre) er ny programleder, mens Sindre Reinholt og Jakob Naustdal er nye podkastprodusenter hos NRK P3.

NRK P3 ansetter to nye podkast­produsenter og én programleder

– Det er en glede å øke besetninga på Tyholt med så sterke og dyktige journalister som disse tre.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

NRK P3 har ansatt Sindre Reinholt (26) og Jakob Naustdal (26) som nye podkastprodusenter, samt Henning Bang (21) som ny programleder i faste stillinger.

Alle tre er ansatt ved P3s redaksjon på Tyholt i Trondheim, opplyser kanalen.

Reinholt har tidligere podkast-erfaring fra Schibsted, og har også vært programleder og reporter i både NRK P1 og P3 tidligere.

Han er journalistutdannet fra Høgskulen i Volda.

– Det er en spennende tid i podkastverden nå, det blir gøy å stå midt i det, sier Reinholt.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på tips@medier24.no

Naustdal kommer fra jobben som produsent i P3morgen, og har også produsert andre P3-podkaster tidligere. Han har master i journalistikk fra Universitetet i Bergen.

– Dette er en jobb det er sykt å skulle få betalt for å gjøre. Jeg gleder meg veldig til å jobbe sammen med dyktige og rause folk, og til å lage ting som kan underholde, informere og kanskje inspirere til litt god gammeldags ettertanke, sier Naustdal.

Bang har på sin side erfaring som programleder for P3ligaen, og er ellers stand up-komiker.

– Jeg gleder meg til å fortsette å lage radio i P3 og utfordre radiofaget. Jeg har lyst å pushe grensene for hva som er innafor, samtidig som det skal være underholdende og trygt å høre meg på lufta, sier han.

NRK P3s redaksjonsleder, Christer Johan Pettersen-Dahl, er glad for trippel-signeringen.

– Det er en glede å øke besetninga på Tyholt med så sterke og dyktige journalister som disse tre. P3 leverer knallgodt på både podkast og lineær radio, og jeg vet at våre nye kollegaer kommer til å produsere knallgodt innhold for P3s målgruppe, sier han.

NRK P3s redaksjonsleder for podkast, Anne Dorte Lunås, er fornøyd med at avdelingen hennes styrkes med to nye produsenter.

– Jeg er ordentlig stolt av å få disse talentfulle to opp til Trondheim. Det er krig om de beste podkastfolka for tiden, og at talenter som dette velger seg oss, det tar jeg som en tillitserklæring, sier hun.

Powered by Labrador CMS