Stein Risstad Larssen er ny leder i Hellkonferansen
Stein Risstad Larssen er ny leder i Hellkonferansen

Tidligere kommunikasjons­rådgiver skal lede journalistkonferanse i Trøndelag: Stein Risstad Larssen tar over vervet i Hellkonferansen

– Vi er godt i gang med planleggingen, og har allerede booket flere interessante innledere.

Publisert

Det melder Hellkonferansen i en pressemelding onsdag.

Journalistkonferansen samler rundt 250 journalister og redaktører til Hell i Stjørdal i Trøndelag hver februar.

– Vi fortsetter den gode tradisjonen med en Hellkonferanse som både skal inspirere til å strekke seg etter de aller beste sakene, og som også skal være til nytte i hverdagen, skriver Risstad Larssen i pressemeldinga.

Den nye lederen for Hellkonferansen er nå frilansjournalist, men  har det siste året vært journalist i Ukeadressa, Adresseavisens lørdagsmagasin, etter å ha sagt opp jobben som seniorrådgiver i Røe Kommunikasjon AS sommeren 2016. 

– En urolig verden gjør det mer nødvendig med førsteklasses journalistikk fra sterke og troverdige medier enn på mange tiår. Samtidig opplever de samme journalistene og mediene de vanskeligste tidene på like lenge. Det er en utfordring for en samlet mediebransje, både internasjonalt, nasjonalt og lokalt, skriver han og fortsetter:

– Hellkonferansen må ha en nøkkelrolle for hvordan medier i Trøndelag skal møte disse utfordringene, uansett hvor du jobber i et mediehus Jeg ser frem til å være med på å arrangere denne Hellkonferansen, sier Larssen.

– Vi er glade for at Stein har sagt ja til å lede Hellkonferansen 2018, og gleder oss til en Hellkonferanse  som kan styrke trøndersk journalistikk for fremtiden, opplyser Jakob Ellingsen, leder for Trondhjems Journalistforening i meldinga.

Powered by Labrador CMS