Per Magne Tveiten blir konsernsjef i Mentor Medier

Konstituert sjef får jobben etter Helge Simmones.

Publisert Sist oppdatert

Styret i Mentor Medier har i dag ansatt Per Magne Tveiten (46) som ny konsernsjef. Det melder konsernet i en pressemelding. 

Per Magne Tveiten er utdannet siviløkonom fra NHH. Han har vært konstituert i stillingen siden 1. januar i år.

- Tveiten har lang fartstid fra mediebransjen, og tidligere hatt flere stillinger i Mentor Medier. Han har vært i Orkla Media i en periode, og har også vært administrerende direktør i Mediaconnect i seks å, heter det i meldingen.

Mentor Medier eier mediehusene Vårt Land, Dagsavisen og Rogalands Avis, den svenske avisen Dagen, samt en del andre medievirksomheter.

- Vi er svært fornøyde med å ha fått en så dyktig kandidat på plass i denne rollen, sier Håkon Jahr, styreleder for Mentor Medier.

- Mediene er i store endringer i overgangen til det digitale samfunnet. For oss vil innovasjon handle både om fornyelse av tradisjonelle medier og lansering av nye tjenester. Vår styrke skal være å utnytte de sterke posisjonene vi har i våre nisjer. Vi er fornøyde med at Per Magne Tveiten vil lede dette arbeidet, med sin tyngde innen både medier, ledelse og våre spesielle nisjer, sier styrelederen.

- Jeg ser frem til å fortsette arbeidet sammen med mange dyktige medarbeidere i Mentor Medier. Dette er en spennende tid for mediebransjen ved at tradisjonelle forretningsmodeller skal erstattes med nye. Dette gleder jeg meg til å være med på. Den digitale utviklingen i konsernet vil stå sentralt fremover. Jeg har tro på at vi skal skape nye produkter og tjenester, samtidig som vi utvikler de eksisterende merkevarene, sier Per Magne Tveiten.

Tveiten overtar etter Helge Simonnes, som ved nyttår «trappet ned» til å bli sjefredaktør og administrerende direktør for Vårt Land.

Powered by Labrador CMS