Nordlys-journalist Sissel Wessel-Hansen blir ny featureredaktør for lørdagsmagasinet i Nordlys.
Nordlys-journalist Sissel Wessel-Hansen blir ny featureredaktør for lørdagsmagasinet i Nordlys.

Journalist Sissel Wessel-Hansen rykker opp og blir ny featureredaktør i Nordlys: – Dette er drømmejobben

– Jeg gleder meg veldig, og er kjempeglad for å bli spurt.

Publisert

Nord-Norges største mediehus skal satse tungt på lørdagsmagasinet fremover og har ansatt Sissel Wessel-Hansen som ny featureredaktør, skriver Nordlys på sine egne nettsider.

– Da jeg fikk forespørselen om stillingen, tenkte jeg med en gang at dette er drømmejobben, sier hun til avisa.

Wessel-Hansen har jobbet som journalist i Nordlys siden år 2000. I dag har hun sin første arbeidsdag som redaktør.

- Jeg gleder meg veldig, og er kjempeglad for å bli spurt. En del er at vi tar tilbake lørdagsavisa, men vi skal også fokusere på gravejournalistikk og dokumentararbeid. Vi har utrolig dyktige journalister i redaksjonen, og jeg vil få fram det de enkelte er best på, forteller den ferske redaktøren.

Det nye magasinet skal ha reportasjer, intervjuer og tekster som fokuserer mer på kultur, oppvekst og helse - i tillegg til at det skal vies større plass til gode bilder, skriver Nordlys.

Sjefredaktør Helge Nitteberg i avisen sier i artikkelen at Wessel-Hansen er en av landets fremste featurereportere og er en viktig kulturbærer i Nordlys.

– Jeg er veldig glad for at hun skal bruke sine styrker når vi skal bli enda bedre på reportasje og feature. Leserne kommer til å merke satsningen blant annet i form av et lørdagsmagasin, men også i form av gode historier i hverdagen.

Nordlys har frem til nå bare hatt menn i redaktørkollegiet, noe Nitteberg selv innrømmer har vært en svakhet. Derfor er han også glad for at den nye featureredaktøren er en kvinne.

Powered by Labrador CMS