Toppfotball Kvinner henter tidligere TV 2-programleder Helene Husvik, som går inn i nyopprettet stilling som medieansvarlig.
Toppfotball Kvinner henter tidligere TV 2-programleder Helene Husvik, som går inn i nyopprettet stilling som medieansvarlig.

Tidligere TV 2-profil Helene Husvik blir medie­ansvarlig i Toppfotball Kvinner

- Jeg gleder meg skikkelig til endelig å jobbe med sport og fotball igjen.

Publisert

Helene Husvik er tidligere journalist og programleder i TV 2 Sporten hvor hun jobbet primært med fotball. 29-åringen dekket blant annet fotball-EM for kvinner i 2013 og ledet FotballXtra som første kvinnelige programleder. 

Det siste året har hun vært nyhetsanker og programleder i Morgenklubben på Radio Norge. Nå ser hun frem til å ta fatt på den nye jobben for Toppfotball Kvinner.- Jeg gleder meg skikkelig til endelig å jobbe med sport og fotball igjen. Det blir gøy å bidra til å øke oppmerksomheten rundt norsk kvinnefotball. Det skjer mye spennende fremover, sier Husvik, som trekker frem Lillestrøms kvartfinale i Champions League i mars og sommerens VM i Frankrike. 

Daglig leder i Toppfotball Kvinner er like glad for signeringen.

- Vi er svært fornøyde med å få på plass en så erfaren og dyktig journalist som Helene i organisasjonen vår. Vi satser friskt videre på å skape mer oppmerksomhet rundt kvinnefotballen og Helene matcher vår profil perfekt, sier Hege Jørgensen. 

Powered by Labrador CMS