Helene Husvik på plass hos Radio Norge.
Helene Husvik på plass hos Radio Norge.

Helene Husvik er tilbake på lufta: Ny jobb som nyhetsanker og journalist for Radio Norge

Den tidligere TV 2-profilen er allerede i gang på sin nye arbeidsplass.

Publisert

Tidligere TV 2-profil Helene Husvik inngikk nylig forlik med sin gamle arbeidsgiver, etter å ha tatt ut stevning mot kanalen. 

Nå har hun lagt det kapittelet bak seg, og er tilbake på lufta - men denne gang altså på radio: Hun blir å høre på lufta som nyhetsanker og journalist i Radio Norge framover, melder radiohuset Bauer Media onsdag ettermiddag.

Husvik kommer fra TV 2, hvor hun har jobbet siden 2010, og blant annet ledet FotballXtra og Fotballkveld. 

– Dette er spennende, sier Husvik, som innrømmer at hun at hun er litt nervøs foran sin første direktesendte nyhetssending på radio.

For litt siden ble det kjent at 28-åringen skal til Discovery under OL, men det er altså bare for en kort periode under selve mesterskapet. 

- Det er en avtale jeg inngikk før jeg begynte i Bauer og de er helt komfortable med det, sier Husvik

Husvik blir nå kollega med sin tidligere TV 2-kollega Samantha Skogrand, som begynte som nyhetsanker på Radio Norge nå i høst.

Nyhetsredaktør Arne Sandvik i Bauer Media sier han er veldig glad for at Husvik velger radio etter mange år på skjermen, og at hun er en stor ressurs også på andre områder enn på sport.

- Håndverket bak god journalistikk er i hovedsak det samme enten det handler om sport, hendelse eller politikk, sier Sandvik.

Powered by Labrador CMS