Schibsted Partner­studio ansetter Vivie (40), Magnus (29), Heidi (48), Martina (41) og Julie (39)

– Vi skal vokse videre, og derfor henter vi nye folk, sier leder for Schibsted Partnerstudio, Jonas Ibsen Brynildsrud.

Publisert

– Vi skal vokse videre, og derfor henter vi nye folk, sier Jonas Ibsen Brynildsrud, leder for Schibsted Partnerstudio. Byrået ansetter nå fra blant annet HyperRedink og Labs.Marketing. 

Partnerstudio leverer innhold på tvers av alle Schibsteds flater.

– Kundene våre har hatt stort behov for smarte innholdskonsepter tilpasset folks nye hverdag, som har kunnet gi effekt på kort sikt. Derfor har vi hatt veldig mye å gjøre de siste månedene, og vi har faktisk vekst mot fjoråret, sier Ibsen Brynildsrud.

Schibsted Partnerstudio teller nå over 50 ansatte. Med en omsetning på over 170 millioner er Schibsted-byrået Norges største innen innholdsmarkedsføring.

– Vi skal vokse videre, og derfor henter vi nye folk, sier Ibsen Brynildsrud. 

Vivie Bjørnstad (40) er ansatt i vikariatet som teamleder for Team Region mens Helena Flotve (38) er i fødselspermisjon. Vivie tiltrer formelt 20. juni. Hun er i dag operasjonell leder i Labs.Marketing, og har tidligere vært strategisk kundesjef i Schibsted.

Magnus Kirkaas Gjertsen (29) er ansatt som ny innholdsprodusent på Team Region med base i Stavanger. Han har de siste årene undervist i fortellerteknikk, film, foto og klipp på UiS. Han har også jobbet som klipper og fotograf for Aftenposten TV, NRK og vært fotosjef for Miinto. 

Heidi Sinding-Larsen (48) er ansatt i vikariat som innholdsprodusent. Hun har vært innholdsprodusent/redaktør i HyperRedink, og tidligere redaktør for flere magasiner i Bonnier, samt redaksjonssjef for Det Nye. 

Martina Bjølgerud (41) er ansatt i vikariat som teamleder. Hun tiltrer formelt rollen fra 1. juli, men er allerede godt i gang. Martina kommer fra rollen som Salgsdirektør i VG og har jobbet i Schibsted i to år. Hun har tidligere erfaring fra IKEA og Storebrand. 

Julie Botnen (39) er ansatt i vikariat som innholdsprodusent. Hun har journalistutdanning fra London og USA, og 15 års redaksjonell bakgrunn fra Egmont, Bonnier og Aller, blant annet for Det Nye. Hun har også byråerfaring fra Spoon, Sempro og Cloud media service.

– Vi veldig fornøyd med nyansettelsene i Partnerstudio. De blir alle sentrale i satsingen videre, sier Ibsen Brynildsrud. 

I tillegg til nyansettelsene, har de tre innholdsprodusentene Hedda Marie Kaupang (38), Jostein Hogsnes (25) og Sofie Skogstrøm (24) med vikariater i Partnerstudio takket ja til faste stillinger.

Powered by Labrador CMS