Stina Helene Gustavsen (til venstre) og Karianne Munch-Ellingsen får hovedansvaret for markedsarbeidet i de tre Polaris-selskapene i Vesterålen.
Stina Helene Gustavsen (til venstre) og Karianne Munch-Ellingsen får hovedansvaret for markedsarbeidet i de tre Polaris-selskapene i Vesterålen.

Damene skal styre markeds­arbeidet i Vesterålen: Stina Helene Gustavsen og Karianne Munch-Ellingsen til VOL og VA

Ny markedssjef for regionen, og markedsansvarlig i Vesteraalens Avis.

Publisert

Stina Helene Gustavsen overtar jobben som markedssjef for de tre Polaris-selskapene Vesterålen Online, Andøyposten og Vesteraalens Avis. Det melder VOL selv på nett.

Hun overtar for Martin Meisterlin, som går til ny jobb i det lokale produksjonsbyrået Deadline Media.

Bjørn Magne Dreyer slutter samtidig som markedsansvarlig i Vesteraalens Avis, og også han erstattes av en kvinne: Karianne Munch-Ellingsen tar over den jobben, og vil samtidig jobbe med innholdsproduksjoner for alle de tre bedriftene.

Gustavsen kommer fra jobb som salgssjef i vesterålsbedriften Delitek, mens Munch-Ellingsen har bakgrunn som journalist og markedsansvarlig i Sandviks.

Den nye markedssjefen ser fram til nye utfordringer:

- Det blir spennende. Jeg vet at det er en tøff bransje, og håper og tror at det kommer til å gå bra. Jeg gleder meg veldig, sier Gustavsen.

Deres sjef er forøvrig også en kvinne - styreleder og daglig leder Mona Kristine Rosvold, som også er direktør i Harstad Tidende.

– Sammen med øvrige markedsansatte i våre tre selskaper, ser jeg fram til å samarbeide med våre nye medarbeidere, uttaler Rosvold til VOL.

 

  • For ordens skyld: Gard Michalsen har tidligere jobbet i Andøyposten, Vesteraalens Avis og vært redaktør for Vesterålen Online.

 

Powered by Labrador CMS