Hanne Hafstad til MTG TV

Ny selger, fra reklamebransjen.

Publisert Sist oppdatert

MTG TV jakter stadig på nye hoder, og har nå hentet inn salgstalentet Hanne Hafstad fra JCDecaux. Det melder de i en pressemelding tirsdag: 

- Hanne har solid erfaring innfor salg og salgsledelse fra blant annet JCDecaux, og har vært nominert til årets medieselger ved to anledninger, heter det.

Kommersiell direktør i MTG TV, Bjørn Erik Broady Aasebø er svært fornøyd med ansettelsen av Hafstad:

- Det er en stor gevinst for MTG TV og få Hanne Hafstad med på laget. Som en av bransjens aller dyktigste medieselgerne vil hun tilføre kreativitet og engasjement som passer svært godt til det salgslaget vi bygger i MTG TV. Vi jobber kontinuerlig med å skape en salgskultur i MTG TV som skal evne å møte morgendagens krav fra markedet både når det gjelder kompetanse, kreativitet og engasjement. Vi er nå i en meget godt driv og gleder oss til å få Hanne med på MTG TV-reisen.

Hanne Hafstad har tidligere jobbet sammen med MTG TVs kommersielle direktør i JCDecaux.

- Jeg har fått gleden av å jobbe kreativt og tett med mange av de store annonsørene i Norge, og etter 11 år i JCDecaux skal det bli spennende å ta fatt på nye utfordringer. Jeg er veldig spent og stolt av å bli en del av teamet hos MTG TV, sier Hafstad.

Powered by Labrador CMS