Hanne Christiansen
Hanne Christiansen

Hanne Christiansen (31) begynner i Aftenposten/E24

– Dette er en ambisiøs satsing som jeg har stor tro på, og jeg gleder meg veldig til å komme i gang, sier Christiansen i meldingen.

Publisert

Hanne Christiansen begynner i Schibsteds nye satsing på næringsliv førstkommende mandag, skriver Aftenposten i en pressemelding. 

Hun har jobbet som reporter i flere avdelinger i Aftenposten den siste tiden. 

– Det er utrolig stas å få fortsette i Aftenposten som en del av E24. Dette er en ambisiøs satsing som jeg har stor tro på, og jeg gleder meg veldig til å komme i gang, sier Christiansen i meldingen. 

Christiansen har dobbelt mastergrad i verdenshistorie og økonomisk idéhistorie fra Columbia University og London School of Economics.Hun har frilanset for en rekke aviser og magasiner i Norge og Storbritannia. De siste to årene har hun jobbet i innenriks- og utenriksavdelingen til Aftenposten og i Schibsteds nyhetsbyrå Riks. 

– Hanne har en veldig spennende bakgrunn og utmerker seg med med en analytisk tilnærming til områdene hun skriver om og usedvanlig gode formidlingsevner, sier Tone Tveøy Strøm-Gundersen, nyhetsredaktør i Aftenposten i meldingen. 

Powered by Labrador CMS