Karoline Dyhre Breivang til NENT
Karoline Dyhre Breivang til NENT

Karoline Dyhre Breivang blir håndball­ekspert for NENT Group

Den tidligere landslagsstjernen skal blant annet være håndballekspert for TV3 under EM i desember

Publisert

Karoline Dyhre Breivang er klar som håndballekspert for TV3 under EM i desember.

Frem mot mesterskapet skal hun i tillegg delta under flere av NENT Groups EHF Champions League-sendinger, opplyser NENT Group i en melding.

  -  Jeg gleder meg veldig til å bli en del av håndballteamet til NENT Group. Det blir utrolig gøy å følge EM på en helt ny måte, og formidle til seerne der hjemme den kunnskapen jeg har etter mange år på parketten, sier Karoline Dyhre Breivang i meldinga.

Dyhre Breivang er en merittert håndballspiller med to OL-gull, ett VM-gull, fem EM-gull og en Champions League-tittel, så vel som 305 landskamper for Norge og 475 mål for Håndballjentene.

Hun har per i dag rekorden i antall landskamper i håndball for Norge. Nå skal erfaringen fra banen formidles i hennes nye rolle som håndballekspert for NENT Group.

- Vi er veldig glade for å få en så merittert spiller som Karoline med på laget. Hennes erfaring er gull verdt, og vi er sikre på at hun vil være med å løfte håndballsendingene våre i høst, og spesielt under EM i desember, sier sportsjef i NENT Group, Anne Tufte i meldinga.

Powered by Labrador CMS