Rune (51) og Trond (45) er HAs nye nyhetsredaktør og debattredaktør

Hamar Arbeiderblad med fornyelse i den redaksjonelle ledelsen.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Rune Steen Hansen (51) er ansatt som ny nyhetsredaktør i Hamar Arbeiderblad, opplyser mediehuset.

Han erstatter tidligere nyhetsredaktør John Arne Holmlund, som nå etter eget ønske går tilbake som journalist.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt i denne stillingen på permanent basis etter å ha fungert i den som konstituert siden 1. februar. Nå skal jeg ha noen få uker med ferie før vi den nye redaksjonsledelsen sammen med de flinke journalistene våre skal se på mulighetene som ligger foran oss, sier Steen Hansen.

– Hamar Arbeiderblad dekker det mest spennende området i Innlandet. Potensialet vårt er stort, og med enda mer fokus på digital utvikling, mener jeg vi har gode sjanser til å vokse i årene som kommer, sier han.

Samtidig er Trond Svendsen (45) ansatt som ny debattredaktør og kommentator. Han vil erstatte Anne Ekornholmen, som fra 1. august blir ny politisk redaktør i Nationen.

– Et godt ordskifte og en god debatt er av grunnpilarene i et demokrati. I en tid der kanalene for meninger er flere enn noen gang, og støynivået er høyt, er målet at HA skal styrke sin posisjon som den viktigste kanalen for debatt og meninger i vår region, sier Svendsen.

Ansettelsene kommer i kjølvannet av at Katrine Strøm og Jan Morten Frengstad tiltrådte som henholdsvis sjefredaktør og digitalredaktør 4. mai. 

Hamar Arbeiderblads nye redaksjon samlet juni 2020.
Powered by Labrador CMS