Svein Tore Bergestuen slutter som politisk rådgiver. «Fikk ikke til» samarbeidet med Hadia Tajik

42-åringen gir seg etter bare ett år i jobben.

Publisert Sist oppdatert

Oslo (NTB): Svein Tore Bergestuen slutter i Arbeiderpartiet etter ett år som politisk rådgiver for Ap-nestleder Hadia Tajik.

– Han ønsker å jobbe med andre ting, og det har vi full respekt for, skriver lederen for Arbeiderpartiets sekretariat på Stortinget, Hans Kristian Amundsen, i en SMS til NRK.

– Vi fikk det ikke til. I en relasjon mellom en toppolitiker og en rådgiver så må alt fungere. Det tror jeg alle kan være enig i.

- Når man da ikke får det til, synes jeg det mest reale var å ta konsekvensen av det. Og det er det jeg har gjort, sier kommunikasjonsrådgiver og tidligere journalist Bergestuen til VG.

Amundsen sier til VG at Ap kommer til å fortsette samarbeidet med Bergestuen, men at det ikke er signert noen avtale ennå.

Til tross for sin unge alder, har Bergestuen allerede en lang karriere bak seg innenfor både medier, kommunikasjon og PR.

> Dette skrev vi da Bergestuen fikk jobben i fjor vår: – Tungt å forlate Varde. Men det er lett å si ja til Hadia Tajik. Jeg har alltid støttet Aps kamp for frihet og fellesskap

Powered by Labrador CMS