Guro Elstad fra Teddy TV til Rubicon. Blir utviklingssjef for underholdning

Tar med seg erfaring fra suksesser som Petter uteligger, Gøy på landet og 4-Stjerners Middag.

Publisert Sist oppdatert

Guro Elstad blir ny utviklingssjef for underholdning i TV-selskapet Rubicon. Det opplyser selskapet i en pressemelding onsdag morgen.

Elstad har lang erfaring i TV-bransjen, både som produsent og formatutvikler i selskaper som Monster og Teddy TV.

Hun har jobbet på prosjekter som Kjære Mamma, Fylla, 4-Stjernes Middag og det nye prosjektet til Petter Nyquist, kjent som Petter uteligger.

Guro står også bak formatsuksessen ”Gøy på landet” som ble solgt til 35 land - en historisk avtale i norsk sammenheng.

Elstad har vært hos Teddy TV siden 2013, og gir seg dermed etter tre år i det lille selskapet - for å gå til «storebror» i produksjonsmarkedet.

- Vi er veldig stolte og glade over å ha fått Guro med på Rubicon laget og gleder oss til å se hva vi kan få til sammen.

- Guro har bøttevis av erfaring, er et sterkt og klokt innholdshode og ikke minst en hyggelig person, så dette blir bra, sier administrerende direktør i Rubicon, Pål Kruke Kristiansen

Elstad selv ser også fram til å begynne i ny jobb 1. september: 

- Jeg har hatt det fantastisk i Teddy TV og kommer til å savne både gode kollegaer og det solide fagmiljøet der, men jeg synes samtidig det er kjempespennende å få denne muligheten i Rubicon og gleder meg skikkelig til å begynne.

- Noen av de flinkeste folka jeg kjenner i bransjen jobber der, og jeg er ikke i tvil om at det blir morsomt å ta fatt på nye oppgaver sammen med dem, sier Elstad.

Elstad kommer til å sitte i programledelsen på Rubicon, og får blant annet ansvar for å bidra til nye formater og programmer:

- Jeg elsker at Rubicon satser tungt på egenutviklede formater og idéer, for jeg er en rastløs sjel som liker å lage nye ting, hele tiden.

- Slik tror jeg mange tv-folk har det, og den energien håper jeg vi skal forvalte godt framover, med høyt tempo og raushet i idéprosesser. Det skal bli gøy!

Powered by Labrador CMS