Gunnar Bjørkavåg var konsernsjef i NHST fram til januar 2018.
Gunnar Bjørkavåg var konsernsjef i NHST fram til januar 2018.

Tidligere NHST-topp Gunnar Bjørkavåg blir ny styreleder i Recheckit Group

– Vi er selvsagt veldig fornøyd med å få Gunnar som styreleder, sier CEO Peder Aaserud i Recheckit i en pressemelding.

Publisert

Tidligere konsernsjef i NHST, Gunnar Bjørkavåg, blir ny styreleder i Recheckit Group. Det skriver selskapet i en pressemelding. 

– Fra et investeringsperspektiv er vi meget fornøyd med den utviklingen og veksten vi ser i selskapet både i og utenfor Norge. Spesielt at internasjonale aktører som Helly Hansen, Happy Socks, Cocopanda (blivakker.no), Conrad og Telenor er flinke til å bruke systemet og også ser at teknologien gir resultater er gledelig. Vi så tidlig at selskapet hadde mange dyktige ansatte og et stort potensiale, sier Bjørkavåg i meldingen. 

Bjorkavåg og Aaserud San Fransisco 2019
Bjorkavåg og Aaserud San Fransisco 2019

Bjørkavåg jobber i dag i Must Invest, som er en av hovedinvestorene i Recheckit Group. Bjørkavåg overtar styreledervervet etter Helge Onsum, ifølge pressemeldingen. 

Ifølge pressemeldingen leverer Recheckit «en egenutviklet teknologi som positivt påvirker konvertering og salg i nettbutikker og andre kommersielle aktører på nett. Selskapet har kunder som Dressmann, IKEA, Platekompaniet, Coolstuff, Tanum og Komplett». 

– Vi er selvsagt veldig fornøyd med å få Gunnar som styreleder. Gunnars lange og brede erfaring fra norsk næringsliv vil være til stor hjelp for satsingen og videreutviklingen vi gjør i Recheckit fremover. At han i tillegg har mange års erfaring fra, og nå også sitter i styret for, SaaS selskapet Visma vil bli nyttig i den heftige vekstfasen selskapet er i nå, sier CEO Peder Aaserud i Recheckit i meldingen. 

Bjørkavåg havnet i hardt vært etter uttalelser om IQ-test, te, padletur og scones. Han gikk av som konsernsjef i NHST i januar 2018. 

Powered by Labrador CMS