Gunnar Angeltveit (t.h.) blir kollega med Jan-Erik Larsen.
Gunnar Angeltveit (t.h.) blir kollega med Jan-Erik Larsen.

Styrker laget med erfaren rådgiver: Gunnar Angeltveit til Kruse Larsen

Tar med seg 30 års erfaring på beredskap og krisehåndtering til det voksende byrået.

Publisert

Gunnar Angeltveit er ansatt som seniorrådgiver i Kruse Larsen.

- Han tar med seg 30 års beredskaps- og krisehåndteringsekspertise inn i selskapet og er i dag leder av Strategene, heter det i en melding fra byrået.

- Det blir fantastisk å få på plass Gunnar. Han er en fullbefaren og rutinert strategisk rådgiver. I tillegg har han spisskompetanse på et viktig felt som vi ønsker å styrke oss på. Han har bokstavelig talt skrevet boken om krisehåndtering og beredskap, sier daglig leder og gründer Jan-Erik Larsen. 

Angeltveit har gjennom mer enn tyve år ledet flere byråer innen kommunikasjon, beredskap og krisehåndtering. Han har også utgitt boka «Krise» sammen med sin tidligere kollega Jon Gangdal.

Gunnar Angeltveit tar med seg lang erfaring til Kruse Larsen.
Gunnar Angeltveit tar med seg lang erfaring til Kruse Larsen.

I perioden 1986 til og med 1993 hadde Angeltveit flere lederstillinger i Forsvarsdepartementet. I dette tidsrommet var han også informasjonsleder i Aksjonsutvalget for Staten og leder for Regjeringens kriseinformasjonsenhet. Angeltveit har også journalistisk bakgrunn fra NRK.

- Jeg gleder meg til å få jobbe sammen med et så sterkt og kompetent team som det vi finner i Kruse Larsen. De har et verdigrunnlag og ambisjoner jeg deler fullt ut og i tillegg en spennende og variert kundeportefølje, sier Angeltveit.

Kruse Larsen har kontorer i Kristiansund, Levanger og Oslo og vil etter nyansettelsen ha til sammen 12 fast ansatte rådgivere – i tillegg til en rekke tilknyttede ressurser.

Som de tidligere gangene - hvilket altså er blitt ganske mange - sier Jan-Erik Larsen også i denne meldingen at han ikke har noen planer om å vokse videre: 

- Vi har ikke noe ønske om å bli store. Vi skal være små og gode, men når vi får muligheten til å ansette en rådgiver som Gunnar, med svært relevant kompetanse for kundene våre, så griper vi den, sier han.

Powered by Labrador CMS