Martin Bentzen får ny rolle og mer ansvar for GroupMs norske byråer.
Martin Bentzen får ny rolle og mer ansvar for GroupMs norske byråer.

Martin Bentzen får mer ansvar i GroupM: Blir konsernsjef for hele gruppen i Norge

- Vi har store ambisjoner, sier GroupM-sjefen.

Publisert Sist oppdatert

Martin Bentzen rykker opp fra COO til CEO, og blir dermed lokal toppsjef for GroupM i Norge.

Dette skjer ni måneder etter at han ga seg top sjef for MEC for å bli operativ leder for morselskapet.

Når Bentzen nå blir toppsjef går han over i en ny rolle som handler om å lede gruppens byråer, med alle byrålederne i sin nye ledergruppe. Ikke helt ulikt hvordan RED og Dentsu har organisert sine byråer i høst, hvor Maria Aas-Eng og Pelle Stensson har fått tilsvarende roller. 

I en melding fra det WPP-eide GroupM sier Bentzen at han ser fram til å jobbe videre med å levere verdier for kundene, og utvikle selskapene videre: 

- Vi er godt posisjonert til å levere verdier både for nåværende og fremtidige kunder, og jeg ser fram til å jobbe videre med hele vårt lag av eksperter for å prestere enda bedre i framtida.

- Vi skal også fortsette med å utvide våre virksomheter mot stadig nye forretningsområder, med kunnskap og teknologi i kjernen. Vi har bare såvidt startet den reisen, og jeg har store ambisjoner for framtida til GroupM Norway, sier Bentzen. 

GroupMs nordiske CEE, Jonas Henningsen, sier følgende om Bentzens nye og utvidede ansvar: 

- Han har den perfekte profilen for å lede transformasjonen av vår gruppe i Norge. Martin har alltid vist engasjement for kundenes resultater, jeg er glad for at han tar denne rollen i å lede GroupM videre inn i framtida. 

Powered by Labrador CMS