Gro Tvedt Anderssen forlater Felleskjøpet til fordel for NFF.
Gro Tvedt Anderssen forlater Felleskjøpet til fordel for NFF.

Gro Tvedt Anderssen (44) er ny kommunikasjonsdirektør i NFF

– Tydelige ambisjoner, sammen med samspillet mellom grasrot og topp, gjør dette til en av Norges mest spennende organisasjoner, sier Tvedt Anderssen.

Publisert

Gro Tvedt Anderssen (44) er ansatt som ny direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Norges Fotballforbund, melder NFF i en pressemelding.

Tvedt Anderssen kommer fra stillingen som kommunikasjonsdirektør i Felleskjøpet Agri. Hun har tidligere jobbet som fagdirektør i Forbrukerrådet og manager i JKL/MSL. 

Tvedt Anderssen starter i jobben 1. januar 2020, og overtar etter Svein Graff som starter sitt egen kommunikasjonsselskap

– Fotball engasjerer og berører folk over hele landet, i alle aldre. Som Norges største frivillige organisasjon med mange hundretusener mennesker som gleder seg på og utenfor banen hver eneste dag, har Norges Fotballforbund et viktig samfunnsoppdrag. Tydelige ambisjoner, sammen med samspillet mellom grasrot og topp, gjør dette til en av Norges mest spennende organisasjoner, sier Tvedt Anderssen i pressemeldingen.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven som direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt, fortsetter un.

Generalsekretær i NFF, Pål Bjerketvedt, skryter av sin nye rekruttering. 

– Gro har solid erfaring fra strategisk arbeid i skjæringspunktet kommunikasjon, marked og politikk. Hun forstår fotballens rolle i samfunnet meget godt, og har klare tanker om hvordan vi fremover skal bli enda flinkere til å synliggjøre norsk fotballs store samfunnsbidrag. Det er viktig for oss, sier han i pressemeldingen.

– I tillegg har Gro tung ledererfaring og gode strategiske evner. Jeg gleder meg til å få henne med på laget, sier Bjerketvedt.

Powered by Labrador CMS