Guro Steine blir kommunikasjonsdirektør i GK.
Guro Steine blir kommunikasjonsdirektør i GK.

Guro Steine blir kommunikasjons­direktør i GK Gruppen

– GK Gruppens visjon om å være en samfunnsaktør og et klimaforbilde er en viktig grunn til at jeg takket ja.

Publisert

Guro Steine har utdanning fra Norges Handelshøyskole, og kommer fra stillingen som markeds- og kommunikasjonsdirektør i KPMG. Hun har tidligere vært kommunikasjonssjef ved Oslo Børs, og har bakgrunn fra Samferdselsdepartementet og Sparebankforeningen.

– GK Gruppens visjon om å være en samfunnsaktør og et klimaforbilde er en viktig grunn til at jeg takket ja til denne spennende muligheten og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med en ny bransje. Byggenæringen spiller en viktig rolle når det gjelder å skape en energieffektiv og bærekraftig fremtid og jeg ser frem til å bidra til å forsterke GKs posisjon i tråd med selskapets ambisjoner, sier Guro Steine.

GK Gruppen har rundt 3.500 ansatte og er leverandør av teknikk i bygg i Skandinavia. GK har 85 kontorer i Norge, Sverige og Danmark og leverer løsninger innen ventilasjon, kulde, byggautomasjon, elektro, rør og sikkerhet.

– Jeg gleder meg til å få Guro Steine med på laget i en nyopprettet stilling som kommunikasjonsdirektør i GK Gruppen. Guro er en inkluderende og strategisk leder med sterk forretningsforståelse og gode verdier. Steines solide kompetanse innen omdømme- og merkevarebygging vil bidra til å forsterke vår posisjon som en bærekraftig teknisk entreprenør og driftspartner, sier konsernsjef Kim Robert Lisø i GK Gruppen.

Steine vil inngå i GK Gruppens konsernledelse og rapportere til konsernsjef. Hun tiltrer stillingen 1. mai og får kontorsted ved hovedkontoret på Ryen i Oslo.

Powered by Labrador CMS