Abraham Foss utnevnes som sjef i nye Telia Norge
Abraham Foss utnevnes som sjef i nye Telia Norge

Abraham Foss utnevnes som sjef i nye Telia Norge

Og snart fusjonerer de med Get TDC Norge.

Publisert

I løpet av første kvartal 2019 vil Get TDC Norge og Telia Norge formelt slås sammen, opplyser selskapet, som nå kan avsløre at Foss blir ny sjef i Telia Norge.

- Abraham har alle de lederegenskaper som skal til for å fortsette den suksessrike utviklingen til Telia i Norge. Vi står foran en spennende tid som en sterk utfordrer i det norske markedet, sier Johan Dennelind, konsernsjef i Telia Company i en melding.

Abraham Foss startet i Telia Norge som administrerende direktør i 2015. Han har omfattende erfaring fra ulike rådgiver- og lederroller i og utenfor telecomindustrien.

- Jeg er veldig glad for å få muligheten til å lede det nye selskapet, og jeg ser frem til å jobbe sammen med både dyktige nye og kjente kollegaer. Vi er godt posisjonert til å utfordre og skape verdier for alle våre kunder, og jeg kan love at vi i vår neste fase på denne spennende reisen skal jobbe enda hardere for å bli det foretrukne valget i det norske markedet, sier Abraham Foss.

Gunnar Evensen, administrerende direktør i Get TDC, har etter eget ønske bestemt seg for å forlate Telia Company.

Han startet i Get TDC i 1998 og har vært administrerende direktør siden 2000. Han forlater stillingen umiddelbart, men vil forbli i selskapet inntil sammenslåingen er gjennomført.

- Gunnar har med enorm suksess posisjonert Get TDC som en ledende tilbyder av bredbånd og tv-tjenester i Norge. Jeg setter stor pris på de verdiene han har skapt og hans innsats i denne første sammenslåingsfasen. Jeg ønsker ham alt godt og lykke til med videre utfordringer, sier Johan Dennelind i meldinga.

Mark Ivin, i dag CFO i Get TDC, vil i tillegg til sine nåværende arbeidsoppgaver fungere som administrerende direktør i Get TDC frem til sammenslåingen i første kvartal 2019.

Powered by Labrador CMS