Geir Bjørn Nilsen gir seg som daglig leder og ansvarlig redaktør i Vesterålen Online, VOL.
Geir Bjørn Nilsen gir seg som daglig leder og ansvarlig redaktør i Vesterålen Online, VOL.

Geir Bjørn Nilsen gir seg som toppsjef i Vesterålen Online  - disse overtar

Stina Helene Gustavsen og Vidar Eliassen er konstituert som henholdsvis daglig leder og ansvarlig redaktør.

Publisert

Geir Bjørn Nilsen har sagt opp sin stilling som daglig leder og ansvarlig redaktør i VOL. Vesterålen Online, skriver de i en pressemelding.

Vidar Eliassen tar over etter Nilsen som konstituert ansvarlig redaktør, og Stina Helene Gustavsen som konstituert daglig leder.

Nilsen har vært redaktør for både Andøyposten, Vesteraalens Avis, SortlandsAvisa (nedlagt i 2017) og VOL, både hver for seg og til dels samtidig.  I oppsigelsestiden skal Nilsen arbeide med strategi for Polaris Media Nord-Norge.

 – Jeg har hatt fire gode år som leder av VOL. Staben har i denne tiden gjort en veldig god jobb, og VOL er endret fra å være et nettsted fylt med masse notiser til å bli et kvalitetsnettsted med nyheter som over 5.000 vesterålinger betaler for hver måned, sier Nilsen.

Han mener alle de ansatte og eierne av nettstedet kan være stolte av resultatene.

Årsaken til at han gir seg nå,  er sammensatt, forteller Nilsen.

– Det har vært tøffe tak underveis, masse pendling og i det siste noen helsemessigeutfordringer for meg. Derfor er tiden inne for at andre leder VOL videre, sier han.

Og legger til:

–Jeg vil takke tidligere kolleger for innsatsen og Polaris Media Nord-Norge for tilliten. Jeg har stor tro på fremtiden for VOL. Det er etter mitt skjønn ingenting i veien for at VOL skal blidet største mediehuset i Vesterålen, sier Geir Bjørn Nilsen.

Powered by Labrador CMS