Jon Kristiansen, adm.dir. i Gudbrandsdølen Dagningen blir ny regiondirektør i NHO Innlandet.
Jon Kristiansen, adm.dir. i Gudbrandsdølen Dagningen blir ny regiondirektør i NHO Innlandet.

Jon Kristiansen (52) forlater Gudbrandsdølen Dagningen for å bli regiondirektør i NHO Innlandet

Etter åtte år som administrerende direktør i GD blir han næringslivets mann.

Publisert

Kristiansen etterfølger Åge Skinstad som leder for næringslivet i Innlands-regionen.

- I Jon Kristiansen har vi funnet en regiondirektør med lang erfaring og solid kjennskap til nærings- og samfunnslivet i Innlandet. Vi ser frem til å få Jon med på laget og i jobben for næringslivet i vår region, sier styreleder Frode Smevoll i NHO Innlandet i en melding.

Kristiansen vant frem i konkurransen om stillingen blant svært mange sterke søkere.

Han vil starte i den nye jobben i første halvår 2018 etter nærmere avtale med nåværende arbeidsgiver.

- Denne jobben har jeg svært lyst på og jeg gleder meg veldig til å ta fatt sammen med NHO-teamet på Innlandet og våre medlemsbedrifter. Det er utrolig mye spennende og viktig som skjer i Innlandet nå. Sammenslåingen av de to fylkene i 2020 vil frigjøre mye energi – og vil legge til rette for videre vekst og utvikling. At jeg nå skal få jobbe med disse endringene og utviklingen av Innlandet er et stort privilegium, sier Kristiansen i meldinga.

Næringslivets Hovedorganisasjon er landets største arbeidsgiverorganisasjon og jobber med næringspolitikk, arbeidsgiverservice, tariff og leverer et bredt spekter av medlemstjenester og med styrking av næringslivets omdømme.

NHO har over 25 600 medlemsbedrifter med til sammen 560 000 årsverk over hele landet. NHO Innlandet har seks medarbeidere og kontoradresse på Moelv.

Powered by Labrador CMS