TV 2-reporter Kjetil Løset jubler for nyheten om at TV 2 gjenoppretter politisk avdeling - her fra Arendalsuka 2019.
TV 2-reporter Kjetil Løset jubler for nyheten om at TV 2 gjenoppretter politisk avdeling - her fra Arendalsuka 2019.

TV 2s Kjetil Løset blir kommunikasjons­sjef i Frp

Fremskrittspartiets stortingsgruppe har ansatt politisk reporter Kjetil Løset som ny kommunikasjonssjef, skriver de i en pressemelding.

Publisert

Kjetil Løset har vært ansatt i TV 2 i 22 år og er utdannet journalist fra Volda. Nå blir han kommunikasjonssjef i Frp. 

– Jeg har vært heldig å få jobbe med politisk journalistikk i store deler av mitt yrkesliv. Nå får jeg en unik mulighet til å oppleve politikken fra innsiden, samtidig som jeg får benyttet min kompetanse på kommunikasjon, strategi og analyse på en ny måte. Det gleder jeg meg veldig til, sier han i meldingen.

– Kjetil Løset en av Norges mest meritterte og erfarne politiske reportere, og jeg er svært tilfreds med å få han på laget, sier parlamentarisk leder Siv Jensen i meldingen. 

Løset opplyser i meldingen at det fortsatt er uavklart når han tiltrer, og at dette blir avklart med nåværende og kommende arbeidsgiver så raskt som mulig.

– Det er selvsagt vemodig å forlate gode kolleger og venner i TV 2, men samtidig ser jeg fram til nye og spennende faglige utfordringer på innsiden av politikken.

Siv Jensen viser til at dette er en formidabel styrking av Fremskrittspartiets mannskap, og gleder seg til å samarbeide med Løset.

– Med Løset får vi en av Norges beste kommunikasjonseksperter med på laget. Det er litt over et år til et svært viktig stortingsvalg, hvor målet vårt er å sørge for at politikken som føres de neste årene får et tydelig FrP-stempel. Vi kunne ikke ansatt en mer kompetent og dyktig kommunikasjonssjef, og jeg gleder meg veldig til å starte samarbeidet, sier Jensen i meldingen.

Løset opplyser at han med umiddelbar virkning, etter eget ønske og avtale med TV 2, ikke utfører arbeidsoppgaver som omhandler kanalens dekning av norsk politikk.

– Kjetil har gjort en fantastisk jobb for TV 2 i mange år, og er nærmest en levende legende. Nå er Frp heldige som får nyte godt av all hans kunnskap. Han har vært en god kollega vi vil savne og ønsker alt godt, skriver nyhetsredaktør Karianne Solbrække i TV 2 i en melding til M24.

Medier24 har forsøkt å få et intervju med Kjetil Løset fredag, men han ønsker ikke å stille opp på det.

Powered by Labrador CMS