Tidligere VG-kommentator Frithjof Jacobsen har fått ny jobb

Frithjof Jacobsen er ansatt som produsent i Monster.

Publisert

I midten av januar meldte Medier24 at Frithjof Jacobsen sluttet som politisk kommentator i VG for å innlede et forhold til Ap-politiker Jette Christensen.

Nå, drøyt to måneder etter, er det klart at Jacobsen har fått seg ny jobb i produksjonsselskapet Monster. 

Der skal han jobbe med en stor dokumentarserie – og andre journalistiske prosjekter. Dermed forlater ikke den erfarne pressemannen mediebransjen.

– Jeg gleder meg stort til å begynne på en av de mest spennende og nyskapende journalistiske arbeidsplassene i Norge. Serier som The Oslo Killing og Gåten Orderud er fremragende dokumentarer, og jeg ser frem til å bli en del av dette redaksjonelle miljøet. Og når Monster i tillegg står bak flere glimrende podkaster, var det enkelt å si ja til dette tilbudet, sier Frithjof Jacobsen om sin nye jobb i en melding.

49-åringen er journalist og forfatter og har de siste elleve årene vært politisk kommentator i VG, og programleder i den prisbelønte podkasten Giæver og Joffen.

Han har også erfaring fra NRKs nyhetsdivisjon. I 2015 fikk han Riksmålsforbundets utmerkelse Gullpennen. Jacobsen har journalistutdanning fra Høgskolen i Oslo, og har også gått Sjefskurset på Forsvarets høgskole. 

– Vi er utrolig glade for at Frithjof har valgt å begynne hos oss. Monster har et stadig fokus på journalistiske produksjoner med faktaserier og True Crime. Frithjof sin kompetanse og erfaring er perfekt match for oss. Vi er alltid ute etter å styrke oss med de flinkeste folka og nå gleder vi oss til å starte samarbeidet, sier adm.dir. i Monster Ingvild Daae i meldinga.

Monster er Norges største enkeltstående produksjonsselskap med fokus på både drama, fakta, underholdning og podkast.

Monster er en del av Nordic Entertainment Group (NENT) og står bak produksjoner som Nobel, Unge lovende, Stjernekamp, Datoen, En kveld hos Kloppen og Alt for Norge.

Powered by Labrador CMS