Rebekka Johannesen Litland.

Rebekka Johannesen Litland blir SoMe-journalist i FriFagbevegelse

Trapper opp SoMe-satsingen for å nå yngre lesere: – Det unge arbeidslivet er en nisje som ingen andre dekker, sier sjefen.

Publisert Sist oppdatert
Rebekka Johannesen Litland blir ny journalist i FriFagbevegelse.

FriFagbevegelse har funnet sin nyeste journalist, skriver de i en pressemelding.

– Jeg er jo i målgruppa selv, så jeg håper de som scroller på TikTok kan relatere til meg og ser på meg som en venn i feeden sin, sier Rebekka Johannesen Litland.

Avisen skal satse hardere på unge lesere, og trapper derfor opp satsingen på sosiale medier med ansettelsen av en SoMe-journalist.

De skal ha særlig fokus på å lage videoer til TikTok og Instagram om det ferske arbeidstakere lurer på om arbeidslivet - og reportasjer om unge som er i jobb.

– Det er mye i arbeidslivet som kan være vanskelig å forstå. Jeg har selv erfart å stå i situasjoner i jobblivet hvor jeg ikke vet hva mine rettigheter er, sier Litland.

– I stedet for å snakke om de unge, skal vi nå snakke med og til de unge, sier Tore Ryssdalsnes, ansvarlig redaktør i FriFagbevegelse.

Målet er å sørge for at unge arbeidstakere kan lære mer om hvilke rettigheter, utfordringer og muligheter de har i arbeidslivet. 

– Det unge arbeidslivet er en nisje som ingen andre dekker. Vi har tenkt å lage journalistikk på dette som kan underholde og informere unge i ulike deler av arbeidslivet, sier Ryssdalsnes.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS