Julie Arntsen (25) og Silja Björklund Einarsdóttir (27) har fått faste jobber i Fremover

Går fra vikarer til faste ansatte.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Det melder Fremover onsdag. Julie Arntsen (25) og Silja Björklund Einarsdóttir (27) har fått faste stillinger etter å ha vært i vikariater. De går over i ny stilling fra januar 2019.

– Vi har fått tak i de beste folkene i regionen. Jeg er veldig fornøyd med at Julie og Silja har takket ja til jobb i Fremover, sier en nyhetsredaktør Andreas Haakonsen til egen avis. 

Julie Arntsen, opprinnelig fra Troms, kom først til Fremover i 2017. Da var hun praktikant som en del av hennes journalistutdanning ved Nord Universitet. Hun har senere vært innom iFinnmark, før hun i begynnelsen av året kom inn i et vikariat i Fremover. 

- Jeg er veldig glad for å ha fått mulighet til å jobbe videre i Fremover. Det er en utrolig spennende og lærerik arbeidsplass med mange kunnskapsrike folk. Jobben er givende og det er morsomt å få være med å se og fortelle om det som skjer i regionen, ikke minst å få bli kjent med folkene som bor her, sier Arntsen til Fremover. 

Silja Einarsdóttir, opprinnelig fra Fredrikstad, er utdanna journalist fra OsloMet. Hun var i sommer vikar i Fremover. 

– Nå gleder jeg meg til å bli enda bedre kjent med Narvik og folka som bor der, og ikke minst oppleve litt mer av det både byen og resten av distriktet har å by på av natur og andre opplevelser, sier hun til avisa.  

Powered by Labrador CMS