Julie Arntsen (25) og Silja Björklund Einarsdóttir (27) har fått faste jobber i Fremover

Går fra vikarer til faste ansatte.

Publisert

Det melder Fremover onsdag. Julie Arntsen (25) og Silja Björklund Einarsdóttir (27) har fått faste stillinger etter å ha vært i vikariater. De går over i ny stilling fra januar 2019.

– Vi har fått tak i de beste folkene i regionen. Jeg er veldig fornøyd med at Julie og Silja har takket ja til jobb i Fremover, sier en nyhetsredaktør Andreas Haakonsen til egen avis. 

Julie Arntsen, opprinnelig fra Troms, kom først til Fremover i 2017. Da var hun praktikant som en del av hennes journalistutdanning ved Nord Universitet. Hun har senere vært innom iFinnmark, før hun i begynnelsen av året kom inn i et vikariat i Fremover. 

- Jeg er veldig glad for å ha fått mulighet til å jobbe videre i Fremover. Det er en utrolig spennende og lærerik arbeidsplass med mange kunnskapsrike folk. Jobben er givende og det er morsomt å få være med å se og fortelle om det som skjer i regionen, ikke minst å få bli kjent med folkene som bor her, sier Arntsen til Fremover. 

Silja Einarsdóttir, opprinnelig fra Fredrikstad, er utdanna journalist fra OsloMet. Hun var i sommer vikar i Fremover. 

– Nå gleder jeg meg til å bli enda bedre kjent med Narvik og folka som bor der, og ikke minst oppleve litt mer av det både byen og resten av distriktet har å by på av natur og andre opplevelser, sier hun til avisa.  

Powered by Labrador CMS