Fredrik Varfjell
Fredrik Varfjell

Fredrik Varfjell er ny vaktsjef for foto i NTB

– Jeg er stolt og føler meg privilegert, sier han.

Publisert Sist oppdatert

Fredrik Varfjell er ansatt som ny fotovaktsjef i NTB, opplyser nyhetsbyrået.

Han har vært vaktsjef i NTB i noen måneder allerede, men har nå fått jobben permanent.

– Jeg er stolt og føler meg privilegert som har fått muligheten til å bli den nye vaktsjefen i NTB, og gleder meg til å ta fatt på oppgaven, sier Varfjell.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på [email protected]

– NTB er i utvikling og jeg ser frem til å bidra med min kunnskap og erfaring for at NTB skal nå de målene de har satt seg. Selv om jeg skal jobbe mye inne, skal dere ikke se bort fra at jeg finner frem kameraet når muligheten byr seg, sier han.

Han har tidligere bakgrunn fra Fredriksstad Blad og Halden Arbeiderblad, og var også med på å starte opp den norske avdelingen av Bildbyrån, som han jobbet for frem til 2019.

Varfjell har en bachelor i fotojournalistikk fra OsloMet.

Redaktør og leder for NTB Visuell, Christina Dorthellinger, sier de har latt seg imponere av Varfjell i vaktsjefrollen de siste månedene.

– Det var han som var på vakt da de første vaksinene ankom i romjulen og også en periode da nyhetstrykket fra hendelsen rundt leirskredet på Gjerdrum var høyt. Fredrik beholdt roen uten å miste levering og tempo av syne. Han har akkurat den kompetansen vi trenger fremover, så vi er veldig fornøyde med å få ham til NTB på fast basis, sier hun.

Powered by Labrador CMS