Fredrik Olimb fra Iteo til MTG: Blir pressesjef for strømmetjenesten Viaplay i Norge

- Har en sterk interesse for film, serier og sport, sier Olimb.

Publisert Sist oppdatert

Fredrik Olimb er ansatt som ny pressesjef for strømmetjenesten Viaplay i Norge. Det opplyser TV-gruppen MTG i en pressemelding torsdag.

Olimb har sin utdannelse fra PR-linjen på Handelshøyskolen BI, og har de siste tre årene jobbet i henholdsvis Iteo og PR-operatørene.

Og Viaplay får dermed sin egen talsperson i landet.

- Det er viktig for oss å kunne tilby godt, nordisk innhold til seerne våre, da vi vet av erfaring at dette er etterspurt blant seerne våre. Men det er vel så viktig at vi kan snakke med forbrukerne og media der de befinner seg, og det kan vi med Fredrik på plass, sier kommunikasjonssjef for Viaplay i Norden, Anna Chrona.

- Han er også lidenskapelig opptatt av innholdet vi tilbyr, noe som er viktig for å kommunisere troverdig på vegne av organisasjonen,

Olimb skal også samarbeide med de øvrige MTG-kanalene, under ledelse av kommunikasjonssjef Line Vee Hanum i MTG Norge.

Og den nye pressesjefen gleder seg til å gå fra byråarbeid til å jobbe for én enkelt bedrift:
- Det har vært veldig interessant å få et innblikk i så mange forskjellige bransjer gjennom byrålivet, men personlig har jeg en veldig stor interesse av film, serier og sport.

- Det å kunne fokusere helt og holdent på Viaplays produkter, blir en velkommen endring, forteller Olimb.

MTG Norge skriver at de nå har representanter for alle forskjellige kanaler og plattformer på plass i mediehuset i Akersgata.

- Med dette ønsker organisasjonen å øke samarbeidet på tvers av merkevarene og utforme en felles budskapsstrategi ut mot forbrukerne. Spesielt Viasat-kanalene og Viaplay deler mye innhold, og det er et uttrykt mål at man skal samarbeide om å løfte fram disse produktene fremover, heter det i meldingen.

  • Mediehuset MTG Norge omfatter radio med P4-gruppen og NRJ, reklamekanalene TV3, Viasat 4 og TV6, den reklamefinansierte strømmetjenesten Viafree, Viasats betalingskanaler og tv-distributøren Viasat, samt den abonnementsbaserte strømmetjenesten Viaplay.
Powered by Labrador CMS