Fredrik Hammerfjeld blir leder for produkt- og teknologiutvikling ved NRKS distriktskontor i Bodø.
Fredrik Hammerfjeld blir leder for produkt- og teknologiutvikling ved NRKS distriktskontor i Bodø.

Fredrik Hammerfjeld skal lede teknologiutviklingen i NRK fra Bodø: – Gleder meg til oppgaven

– Vi har stor tro på etableringen i Bodø, og på at vi kan være et positivt bidrag inn i byens sterke IT-miljø.

Publisert Sist oppdatert

Fredrik Hammerfjeld er ny leder for Produkt- og teknologiutvikling på NRKs distriktskontor i Bodø. Det skriver NRK i en pressemelding til Medier24.

NRK bygger nå opp et utviklingsmiljø i Bodø som i første omgang får ansvar for videreutvikling av YR.

- Jeg er ydmyk over å ha fått muligheten til å være med på etableringen av et nytt teknologimiljø i Bodø. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, og til å være en del av denne spennende reisen, den nyansatte teknologilederen i Bodø, sier Hammerfjeld.

Han kommer fra jobben som avdelingsleder i Xledger Offentlig. Av utdannelse har han en Master i Teknologiledelse fra Nord Universitet og bachelor i økonomi og ledelse.

Hammerfjeld ble i dag møtt på NRK Nordlands kontorer av tre av sine nye kolleger, leder for Utvikling, Marianne Tallaksen, teamleder for Yr, Anette Wilberg og distriktsredaktør for NRK Nordland, Vibeke Madsen.

- Det er en glede å få treffe Fredrik, og vi ser fram til et tett samarbeid med ham fremover i etableringen av NRKs produkt- og teknologimiljø i Bodø, sier Marianne Tallaksen, som er strategisk ansvarlig for etableringen.

Teknologidirektør Heidrun Reisæter i NRK er glad for å ha fått Hammerfjeld med på laget i utviklingen av den nye YR-satsingen.

– Vi har stor tro på etableringen i Bodø, og på at vi kan være et positivt bidrag inn i byens sterke IT-miljø. Yr er en av våre stolteste merkevarer og mest verdsatte publikumstjenester, og vi er trygge på at det nye miljøet under Hammerfjelds ledelse vil ivareta og videreutvikle Yr på en god måte»

Powered by Labrador CMS