Frank Støyva Emblem (46) er ny direktør for lokale mediehus i Sunnmørsposten

– Han vil kunne bidra til å videreutvikle den sterke posisjonen de lokale mediehusene allerede har.

Publisert

Sunnmørsposten har ansatt Frank Støyva Emblem (46) som direktør for lokale mediehus, opplyser avisen.

Han kommer fra jobben som kommunikasjonssjef i Ålesund Kunnskapspark AS, og erstatter Lidvar Flydal som skal gå av med pensjon. Tiltredelse er fra 1.april.

Støyva Emblem gleder seg til den nye jobben.

– De lokale mediehusene har en unik posisjon på Nordvestlandet. De er tett på folk og dekker små og store saker som er viktige i både hverdag og fest. En viktig rolle for lokalavisene er å knytte lokalsamfunn sammen, ikke minst i samfunnsdebatten – hvor lokale stemmer og distriktstilhørighet har blitt sterkere og tydeligere de siste årene. En videre utvikling av dette, samarbeid med sterke lokale redaksjoner og bruk av spennende digitaliseringsmuligheter, gjør arbeidsfeltet interessant, sier han.

Støyva Emblen har tidligere bakgrunn fra både TVNorge og TV 2, og har en mastergrad i medier og kommunikasjon fra Universitetet i Bergen. 

Administrerende direktør i Sunnmørsposten, Kjell Slinning, er godt fornøyd med ansettelsen.

– Frank Støyva Emblem vil kunne bidra til å videreutvikle den sterke posisjonen de lokale mediehusene allerede har. Med stor interesse for lokale medier og med kompetanse som kan bidra til et utvidet digitalt produkttilbud, vil han kunne lede de lokale mediehusene inn i en stadig mer digitalisert medieframtid, sier Slinning.

Powered by Labrador CMS