Hanna Skotheim begynner i ny journalistjobb i Fontene til høsten.
Hanna Skotheim begynner i ny journalistjobb i Fontene til høsten.

Hanna Skotheim (26) forlater Fagbladet - blir ny journalist i Fontene

– Hanna er opptatt av å få fram stemmene til helt vanlige folk som gjør en viktig, men ikke alltid like synlig jobb i samfunnet, forteller Fontene-redaktør Solfrid Rød.

Publisert

Hanna Skotheim (26) er ansatt som ny journalist i Fontene/LO Media.

Skotheim kommer fra jobben som journalist i Fagbladet, der hun har jobbet siden februar 2017.

Nå ser hun frem til å jobbe for Fontene, som er fagbladet for barnevernspedagoger, sosionomer, vernepleiere og velferdsvitere. Oppstart i den nye jobben er til høsten.

– Jeg har jobbet i Fagbladet en stund og blitt glad i fagpressen. Jeg har også skrevet mye om de temaene som Fontene skriver om, spesielt barnevern, og synes det er veldig interessant, forteller Skotheim til Medier24.

– LO Media er også et stort redaksjonsmiljø, som det er fristende å komme til. Jeg har i tillegg hørt mye positivt om LO Media fra andre, at det er et bra sted å utvikle seg videre som journalist, sier Skotheim, og legger til at hun har trivdes veldig godt i Fagbladet.

Skotheim har tidligere jobbet for NTB, Aftenposten Si ;D og Utrop.

Ansvarlig redaktør i Fontene, Solfrid Rød, forklarer valget på Skotheim slik:

– Vi hadde svært gode kandidater inne til intervju. Valget falt på Hanna av flere årsaker. Hun er en dyktig journalist med interesse for og innsikt i feltene vi dekker og målgruppene vi skriver for. Hun er vant til å tenke digitalt enten hun jobber med raske nyheter eller større reportasjer.

– Hanna er opptatt av å få fram stemmene til helt vanlige folk som gjør en viktig, men ikke alltid like synlig jobb i samfunnet. Det er en ambisjon vi liker her i Fontene og LO Media. Vi gleder oss til å få Hanna med på laget, sier Rød.

Powered by Labrador CMS