Fædrelandsvennen styrker seg på innsikt: Ansetter Mailinn B. Mersland (33) og Siri Andresen (38)

Begge går inn i ledergruppen i mediehuset, heter det i en pressemelding.

Publisert

Mailinn Blandkjenn Mersland (33) og Siri Andresen (38) styrker innsiktsarbeidet i Fædrelandsvennen - og går inn i ledergruppen, heter det i en pressemelding fra Fædrelandsvennen. 

– Både det strategiske arbeidet og beslutningsprosessene kommer garantert til å bli bedre når Mailinn og Siri nå løftes inn i ledergruppen. Innsikt i data og brukeradferd er avgjørende for å fortsette en stabil vekst i våre digitale posisjoner og inntekter, sier sjefredaktør Eivind Ljøstad i meldingen. 

Mailinn Blandkjenn Mersland (33) er ansatt som ansvarlig for innsikt og analyse.

Hun er sivilingeniør i matematikk og fysikk fra NTNU og har jobbet i tre år som senioranalytiker i Schibsted, og før det i NOV og Agder Energi.

«Nå får Mersland ansvar for å forbedre måten data og innsikt brukes i beslutningsprosesser i Fædrelandsvennen og vil bli en del av ledergruppen i mediehuset», heter det i pressemeldingen. 

Siri Andresen (38) er ansatt som merkevareansvarlig i Fædrelandsvennen og går også inn i ledergruppen.

Ifølge meldingen har hun en mastergrad i medievitenskap fra Universitetet i Oslo og har tidligere jobbet 9 år som medieforsker/analytiker i NRK - spesielt med brukeropplevelse, publikumsatdferd og holdninger til merkevaren.

Hun kommer fra stillingen som engasjementansvarlig i brukermarked i Schibsted/Fædrelandsvennen.

Powered by Labrador CMS