Fiskeribladet åpner kontor i Narvik: Ansetter Frida Brembo-Egilsrud (28)

- Jeg gleder meg til å få jobbe tettere på fiskeri- og havbruksnæringen.

Publisert

Fiskeribladet har ansatt Frida Brembo-Egilsrud (28) som ny journalist.

Hun har tidligere arbeidet i avisen Fremover, og var en kort periode redaktør i Narvik Nu.

Allerede fra mandag starter Frida Brembo-Egilsrud som journalist for Fiskeribladet, og dermed åpner riksavisen kontor i Narvik. Hun er ansatt i et 11 måneders vikariat.

- Jeg gleder meg til å få jobbe tettere på fiskeri- og havbruksnæringen. Det er en spennende næring som er i rivende utvikling. Jeg er takknemlig for at jeg får sjansen i min region, og at jeg får jobbe med dyktige folk, sier Brembo-Egilsrud. 

Fiskeribladet er en riksdekkende avis for kystnæringene i Norge. Avisen har et opplag på 7446, og økte ved siste MBL-måling lesertallene med 15 prosent til 20.100 lesere pr dag.

- Vi er utrolig glad for å ha fått Frida på plass. Hun kommer til å tilføre oss mye ekstra lokalkunnskap. Det er viktig for oss, siden vi på den måten kan speile hverdagen til Norges viktigste næring, sier Øystein Hage, ansvarlig redaktør i Fiskeribladet.

Fiskeribladet gir ut papiravis tre dager i uken, i tillegg til eget nettsted og teknologinettstedet tekfisk.no. Det er 16 redaksjonelle medarbeidere i Fiskeribladet. I tillegg jobber det fire journalister i søsterpublikasjonen IntraFish.no

Powered by Labrador CMS