Mats Samdahl Weltz blir partner i First House.
Mats Samdahl Weltz blir partner i First House.

Mats Samdahl Weltz (31) rykker opp i First House. Han blir PR-byråets yngste partner noen gang

- Ingenting er bedre enn når vi har lykkes med å utvikle egne ansatte, sier Per Høiby.

Publisert

Etter 2,5 år som rådgiver og seniorrådgiver i First House blir Mats Samdahl Weltz (31) nå partner, skriver PR-byrået i en melding.

Weltz blir dermed tidenes yngste partner i selskapet.

- Ingenting er bedre enn når vi har lykkes med å utvikle egne ansatte. Det bygger en god bedriftskultur, og det kommer også kundene våre til gode. Mats er dyktig, hardtarbeidende og en betydelig ressurs for oss – spesielt på kommunikasjon i innen næringsliv og finans. Jeg er imponert over Mats sin utvikling, sier administrerende direktør i First House, Per Høiby.

Weltz er utdannet ved Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH) og Journalisthøgskolen i Oslo.

Med erfaring både som aksjeanalytiker, journalist og kommunikasjonsrådgiver har Weltz opparbeidet seg en etterspurt kompetanse, heter det i meldingen. 

- Jeg gleder meg til å få være med på å utvikle gode kunderelasjoner og First House i årene som kommer, sier Mats Samdahl Weltz selv.

I First House har Weltz i hovedsak jobbet med bank- og finansrelaterte kunder og oppdrag. Han har bistått kunder med rådgivning innenfor investorkommunikasjon og finansiell kommunikasjon, ved fusjoner, oppkjøp og børsnoteringer, posisjonering samt håndtering av media.

Dette vil han fortsette med også i fremtiden, melder byrået. 

- Jeg er stolt av å jobbe med de mest spennende og utfordrende oppdragene og kundene, sammen med de flinkeste folkene i vår bransje, sier Weltz.

Powered by Labrador CMS