Lasse Sandaker-Nielsen skifter ut Norwegian med First House.
Lasse Sandaker-Nielsen skifter ut Norwegian med First House.

Lasse Sandaker-Nielsen slutter i Norwegian - klar for First House

– En spennende mulighet, sier han.

Publisert

Lasse Sandaker-Nielsen gir seg som kommunikasjonssjef i Norwegian, og er ansatt i First House, opplyser kommunikasjonsbyrået.

Det var E24 som omtalte overgangen først.

I First House skal han «styrke rådgivningsselskapets tilbud innen leder- og virksomhetskommunikasjon, medierådgivning og krisehåndtering», opplyser byrået.

– Jeg gleder meg veldig til å bli en del av det dyktige laget hos First House og til å jobbe med et bredt spekter av bransjer og virksomheter. Jeg har hatt over ti fantastiske år i Norwegian og vært en del av en historisk reise som mangler sidestykke i norsk næringsliv, sier Sandaker-Nielsen.

– Da denne spennende muligheten i Norges beste kommunikasjonshus dukket opp, var det helt riktig for meg å gå inn for landing nå. Jeg er svært takknemlig for mulighetene og tilliten jeg har fått i Norwegian, og kommer til å savne alle de flotte folka både i lufta og på bakken, sier han.

First Houses administrerende direktør Per Høiby er glad for å ha sikret seg underskriften til Sandaker-Nielsen.

– Vi ser fram til å få Lasse om bord, for dermed å styrke First House innen virksomhetskommunikasjon. Kundene etterspør i økende grad rådgivere med strategisk og operativ ledererfaring fra bedrifter og organisasjoner. Lasse har en solid kombinasjon av medieerfaring og mange år som kommunikasjonsleder og pressetalsperson for en av Norges mest kjente merkevarer, sier Høiby.

Sandaker-Nielsen har jobbet i Norwegian siden 2010, og har tidligere erfaring som redaksjonssjef i TV 2, prosjektleder i Nettavisen og medieanalytiker i Infopaq.

Han har en mastergrad i journalistikk fra Towson Universtity i USA.

Powered by Labrador CMS