Grønn går fra First House til GK

Blir fagansvarlig for politikk og samfunnskontakt.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere partner i First House Henriette Grønn (46) begynner i Geelmuyden Kiese 1. juni som fagansvarlig for politikk og samfunnskontakt.

Det opplyser GK i en pressemelding.

- Geelmuyden Kiese og jeg tenker grunnleggende likt rundt ledelse og kulturbygging, og viktigheten av disse for å lykkes på lenger sikt. Vi er en god match. GK har mange spennende tanker og visjoner for selskapet som jeg gleder meg til å ta del i, sier Henriette Grønn i meldingen. 

Der heter det blant annet:

Hun har vært partner og ledet avdelingen for politikk og samfunn i First House. Grønn har også vært leder for samfunnskontakt i Microsoft Norge og har sittet i styret i bransjeforeningen KOMM. Før det har hun hatt stillinger i Moderniseringsdepartementet, Næringsdepartementet og Riksrevisjonen. Grønn er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo, og har en MBA fra handelshøyskolen BI.

- Henriette har solid kompetanse innen ledelse, samfunnskontakt og kommunikasjon. I GK får hun en viktig rolle både i ledelsen og i satsningen på samfunnskontakt, sier administrerende direktør, Andreas Wabø i Geelmuyden Kiese Norge.

Powered by Labrador CMS