Illustrasjonsbilde: Strømming av TV.
Illustrasjonsbilde: Strømming av TV.

Get og Nordisk Film lanserer egen strømme­tjeneste i Norge

Skal hete Nordisk Film +, ifølge en pressemelding.

Publisert

– Dette er en skikkelig gladsak til alle de filmglade kundene våre. Som først i Norge åpner Get enda et filmunivers med en Nordisk vri som vi vet folk kommer til å digge. For er det noe nordmenn liker så er det norsk og nordisk film, det ser vi veldig tydelig på statistikken vår, sier Torbjørn Aamodt, Produktdirektør i Get i en pressemelding. 

Tjenesten skal ha både nordiske og internasjonale filmer, og få nytt innhold minst en gang i uka, ifølge meldingen. 

Nordisk Film+ er navnet på tjenesten, som blir en del av poengsystemet til Get hvor kundene kan velge inn tjenesten selv.

– I Nordisk Film produserer og selger vi et bredt spekter av filmer, og vi har lenge drømt om å kunne samle titlene på egenhånd. Derfor er vi stolte over at vi nå kan lansere Nordisk Film+ i samarbeid med Get og tilby nordmenn kvalitetsfilmer med et lokalt utgangspunkt som Nordisk Film er kjent for, sier Kenneth Wiberg, direktør for Nordisk Film Distribution i meldingen.

Nordisk Film+ blir publisert på alle plattformene til Get 17. desember, ifølge meldingen. 

– Vi er opptatt av å støtte opp under norsk innhold i en tidsalder hvor vi stadig ser mer innhold fra utlandet. Nordisk Film+ er derfor en tjeneste som passer godt inn i fokuset vårt på norsk film og norsk innhold, og her er det mye bra å forsyne seg av, sier Aamodt i meldingen. 

Powered by Labrador CMS