Fatima Elkadi (34) er ansatt som ny Communications Manager i JYSK Norge. Her sammen med nylig ansatt finanssjef Dag Harlem Stenersen.

Ny kommunikasjonssjef i JYSK

– Jeg tror styrken ligger i de flotte medarbeiderne som finnes hos JYSK, samt det unike mangfoldet vi ser på tvers av hele selskapet.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Fatima Elkadi (34) er ansatt som ny Communications Manager i JYSK Norge, opplyses det om i en melding på deres nettside.

Elkadi vil ha ansvar for selskapets eksterne og interne kommunikasjon i Norge. Hun har mangeårig og bred erfaring fra ulike kommunikasjonsroller i selskaper som Norwegian og Helsedirektoratet.

– Jeg er svært takknemlig for å få muligheten til å gå inn i en så spennende og omfattende stilling, og til å jobbe målrettet for å gjøre JYSK enda mer etablert i Norge. Jeg gleder meg til å kommunisere historier om JYSK’s arbeid innen bærekraft i verdikjeden, produktutvikling og ikke minst bidrag i lokalsamfunnet. Jeg tror styrken ligger i de flotte medarbeiderne som finnes hos JYSK, samt det unike mangfoldet vi ser på tvers av hele selskapet, sier Elkadi i meldingen.

Som kommunikasjonssjef for JYSK vil hun jobbe med å styrke selskapets varemerke gjennom å utvikle den interne og eksterne kommunikasjonen.

– Vi er et selskap som stadig vokser, og forstår viktigheten av å kjenne våre lokale marked godt nok. Derfor blir det utrolig fint å få på plass Fatima som kan hjelpe oss med det norske markedet, sier Martina Pohjanen, Country Manager for JYSK Norge.

Elkadi har bakgrunn som fotograf og journalist, og jobbet blant annet i NRK og Dagsavisen.

Powered by Labrador CMS