STILLING LEDIG:

Manifest Media søker journalist og nyhetsanker

Med ansvar for nyhetsbildet, politikk og kommentar.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 01. desember

Om arbeidsgiver:

Manifest Media utvikler en ny digital medieplattform til venstre for midten i norsk politikk. Vi er lokalisert sammen med Forlaget Manifest og Manifest Tankesmie og ruller i gang fra høsten 2022.

Manifest Media søker en samfunnsengasjert journalist som skal jobbe med vår daglige dekning av politikk og samfunn i flere formater:

  • Programledelse i podkast og web-tv
  • Nyhetskommentar, skriftlig og muntlig
  • Skriftlige nyhetssaker på nett

Faglig kompetanse:

Med erfaring fra nyhetsjournalistikk, politisk journalistikk eller tilsvarende virke i skjæringspunktet medier/samfunn har du opparbeidet sakkunnskap om norsk politikk. Du jobber selvstendig med researcharbeid, faktasjekk og presseetikk. Du skriver effektivt og lettlest. Erfaring bak mikrofon og foran kamera er en fordel, men ikke en forutsetning. Det samme gjelder erfaring med å redigere lyd og bilde. Oppgavene løses i samarbeid med ansvarlig redaktør, some-journalist og podkastprodusenter.

Oppgaver:

Du vil følge nyhetsbildet fra dag til dag for å velge tema, vinkling og kilder til vår løpende dekning, som vil prioritere nyhetskommentar fra venstre og debatt – om de store sakene som engasjerer mange. Du kan både få eksterne kommentatorer til å skinne og levere egen kommentar.

Arbeidsmiljø:

Her får du muligheten til å være med og skape et nytt mediehus fra bunnen av. Manifest Medias ambisjon er å bygge en digital medieplattform til venstre for midten i norsk politikk. Vi er lokalisert sammen med Forlaget Manifest og Manifest Analyse, og kan tilby et høykompetent, kreativt og samfunnsengasjert arbeidsmiljø.

Stillingen er fast i 100 prosent. Lønn etter gjeldende avtale.

Kontaktinformasjon

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Søknad og CV sendes til redaksjonen@manifestmedia.no

(Innen 1. desember)

Powered by Labrador CMS