Anders R. Christensen er ansatt som journalist i NTB.
Anders R. Christensen er ansatt som journalist i NTB.

Anders R. Christensen (33) er NTBs første nye fulltidsansatte journalist på fire år

Etter halvannet år med vikariater i NTB har Anders R. Christensen landet sin første faste jobb i bransjen.

Publisert

I dag ble redaksjonen i NTB orientert om at Anders R. Christensen (33) har landet den utlyste stillingen som nyhetsjournalist i NTB. 

Christensen har vært vikar i nyhetsbyrået siden 2018, og har tidligere erfaring fra blant annet Aftenposten, Nationen og Universitas. Christensen sier at han er beæret over å få denne muligheten, og er godt fornøyd med å få fast jobb.

– Jeg hadde min første sommerjobb i 2009, og har jobbet mer eller mindre fulltid i forskjellige vikariater siden 2011/2012. Det er veldig deilig å endelig få fast jobb, og jeg tror NTB er det hyggeligste stedet jeg har jobbet, sier han til Medier24.

Også nyhetsredaktør Sarah Sørheim i NTB er godt fornøyd med ansettelsen, som er den første faste nyansettelsen siden høsten 2015.

– Anders er en solid reporter med høy etisk bevissthet, som har håndverket inne. Han er en kreativ type som evner å se saker der ingen andre ser dem. Det er veldig gøy for oss å kunne tilby ham fast jobb, sier hun.

Hun forteller at stillingen ble utlyst offentlig, og at mange verdige kandidater søkte på jobben, men mener at Christensen var den klart beste.

–Det sier litt om nivået på de som jobber her at vi fant den beste kandidaten i egne rekker. Det er vi veldig fornøyd med

Powered by Labrador CMS