Mads Hansen overtar Farmen-stafettpinnen etter Gaute Grøtta Grav.
Mads Hansen overtar Farmen-stafettpinnen etter Gaute Grøtta Grav.

VGTV-profilen Mads Hansen blir Farmen-programleder

– De som forventer en Gaute 2.0 blir nok skuffet, sier han.

Publisert

Mads Hansen blir ny programleder for realityprogrammet Farmen på TV 2. Han overtar dermed etter Gaute Grøtta Grav, som nå gir seg etter 13 sesonger

Det melder TV 2 på egne nettsider tirsdag. 

– Det kommer vel neppe som noen overraskelse på noen at jeg er den nye programlederen for Farmen! Men spøk til side: Dette er en av de mest prestisjefylte TV-jobbene i Norge, sier Hansen.

– Jeg har sett utallige timer med Farmen opp gjennom årene, og jeg er veldig stolt og smigret over å få denne muligheten. De som forventer en Gaute 2.0 blir nok skuffet, for det er viktig for meg å beholde min egen personlighet oppi alt dette, sier han.

Hansen er kjent som en munnrapp VGTV-profil, og var også toppspiller for Mjøndalen frem til 2018. Han har tidligere jobbet som programleder for «2 mot 1» på TV 2. 

Kathrine Haldorsen
Kathrine Haldorsen

TV 2s programredaktør Kathrine Haldorsen er glad for å ha Hansen tilbake.

– Vi er utrolig glade for at Mads ønsker å vise at han kan lede en av TV 2s største realitysatsninger og ser frem til at han skal lede Farmen på våre skjermer i høst, sier hun.

– Mads er et stort forbilde for unge som tør å stå i viktige samfunnsdebatter. I tillegg er Mads en vinnerskalle med et enormt rettferdighetsprinsipp, og akkurat det kan komme godt med når han blant annet skal dømme tvekampene på Farmen. Vi ønsker Mads velkommen som programleder på TV 2 og gleder oss til at han skal få møte deltagerne på Farmen-gården til høsten, sier Haldorsen.

Produksjonen av den neste Farmen-sesongen starter i slutten av juli, opplyser TV 2.

Hansen vil for øvrig samtidig fortsette i VGTV, skriver VG.

Mads Hansen på VG-lista topp 20 på Rådhusplassen i 2019.
Mads Hansen på VG-lista topp 20 på Rådhusplassen i 2019.
Powered by Labrador CMS