Aldri før har en tvekamp i melkespann vært mer spennende. Konkurransen som varte i hele 8 minutter og 27 sekunder er ny rekord i Farmen-sammenheng.
Aldri før har en tvekamp i melkespann vært mer spennende. Konkurransen som varte i hele 8 minutter og 27 sekunder er ny rekord i Farmen-sammenheng.

Kanontall for kjendis-Farmen: Èn million seere fikk med seg Aylar Lie slå ut Kari Jaquesson

- Det har kun skjedd en gang at vi har hatt så høye tall på den første tvekampen, sier kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl i TV 2.

Publisert

Over én million seere så på da Aylar Lie slo ut Kari Jaquesson fra «Farmen kjendis»TV 2 søndag kveld, melder kanalen.

920.000 seere så i snitt på hele programmet i går kveld, mens del 2 etter 21-Nyhetene ble sett av 960.000 seere.

Under den høydramatiske tvekampen som endte med at Kari Jaquesson måtte forlate Farmen var det 1.055.000 seere som så på TV 2.

- Dette er jo elleville seertall og det har kun skjedd en gang før i «Farmen»-historien at vi har hatt så høye tall på den første tvekampen.

- «Farmen kjendis» er utvilsomt en suksess, sier TV 2s kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl.

 

God start på året

For TV-huset har det vært en god start på året, ifølge medingen:

- Hovedkanalen har hatt sin beste start på året siden 2010, mens TV 2s reklamekanaler samlet har lagt bak seg sine beste syv første dager på 10 år.

– Og for alle TV 2-kanalene samlet er det de beste tallene siden 2005. Dette lover godt for resten av januar, mener Jan-Petter Dahl. Snart kommer premierer som Tid for hjem og Norske talenter.

TV 2 hadde forrige uke en markedsandel på 29,1 prosent i den «kommersielle målgruppa» 20-49 år, og 24,4 prosent blant alle over 12 år.

Rekorden er med andre og og for ordens skyld i markedsandel, altså en relativ suksess målt mot andre kanaler - ikke i absolutte seertall.

 

 

Powered by Labrador CMS